29 de novembre del 2021
El Creixell deixa escapar la victòria davant el Banyeres en la segona part (2-2)
Els creixellencs tornen a pagar la manca de punteria, i veuen com el Tàrraco els supera després de golejar el Catllar ‘B’ (1-5)
La UE Creixell ha encadenat aquest diumenge el tercer empat consecutiu després d’igualar davant el Banyeres, la revelació del present curs, amb un resultat de 2-2. Els creixellencs han merescut millor sort, sobretot pels mèrits que han fet en la segona part, però novament han pagat la manca de punteria, que els acompanya enguany.

Els creixellencs s’han avançat amb un gol de Carlos Cuerda en el minut 7. L’exjugador de l’Altafulla ha aprofitat una passada a l’espai, i ha superat la sortida del porter visitant. En una jugada similar, el Banyeres ha fet l’empat per mitjà de Pau Vera en el 39’.

Els del Baix Penedès han capgirat el resultat amb un gol de Quim Redondo a la sortida d’un lliure directe en el minut 70’. El Creixell ha empatat en la següent jugada amb un golàs de Víctor Montserrat, i després ha desaprofitat la superioritat per assolir el triomf. Inclús amb l’expulsió de Santiago Ros en el 81’, han tingut més opcions que els visitants.

En la classificació, el Creixell és 6è amb 14 punts, però es manté a dos de les places de promoció. El tècnic, José Miguel Reyes, ha lamentat novament la manca d’encert davant un rival “jove, dinàmic i amb molta empenta”.

Per la seva part, el CE El Catllar ‘B’ segueix sense carburar. Aquest dissabte ha perdut davant el FC Tàrraco per 1-5. Amb el 0-3, Pau Belmonte ha donat alguna esperança amb el seu gol en el 65’, però els visitants ràpidament han esvaït qualsevol intent de remuntada.

En la pròxima jornada, el Creixell descansa. El Roda de Berà ‘B’ visitarà el Vilabella el diumenge 12 de desembre a les 11.30h, mentre que el Catllar ‘B’ jugarà al camp del Tarragona el mateix diumenge a les 17h.