19 de febrer del 2024
El Creixell encaixa en dos moments claus i cedeix davant l’Athletic Cubelles (3-0)
La Nou i el Catllar ‘B’ cauen golejats davant el Camp Joliu ‘B’ i el Pathfinder abans de veure’s les cares en el primer derbi de la segona volta
La UE Creixell ha perdut en el duel directe davant l’Athletic Cubelles per 0-3 en el partit corresponent a la J18 del Grup 28 de Quarta Catalana, i es distancia de les places de promoció d’ascens. El visitant Daniel Cardenas (35’ i 45’) ha sigut el botxí dels del Baix Gaià amb dos gols en el primer temps, el darrer en el temps afegit. Ha fet mal, com també el tercer de Lluis Navarro (52’) a l’inici del segon acte, i que ha sentenciat el partit.

Els de José Miguel Reyes, a més, han acabat amb deu per l’expulsió de Matias Omar Acosta (72’). Acaben la jornada sisens amb 30 punts, a sis de la cinquena plaça, i dissabte visiten a la UE Tancat (18.15h).

LA NOU CAU GOLEJADA A L’ARBOÇ

La UE La Nou de Gaià ha caigut amb estrèpit al camp del NSA Camp Joliu ‘B’ per 7-1. Després d’encaixar tres gols en mitja hora, Pol Pallarès (36’) ha descomptat abans d’arribar al descans. Al cap de pocs minuts de la represa, però, els d’Isaac Fortuny han encaixat el quart i ja han perdut les opcions de puntuar que tenien, rebent tres més en la mitja hora que restava.

Els nouencs continuen cuers amb 3 punts i ja pensen en el derbi de diumenge, a les 12h, contra el CE El Catllar ‘B’.

EL CATLLAR ‘B’ CEDEIX AMB DEU HOMES

El filial del CE El Catllar tenia un partit complicat davant el Pathfinder, un dels candidats a l’ascens, i encara se li ha posat més difícil amb l’expulsió d’Arnau Mateu en el minut 4. Un minut després, els visitants han fet el 0-1, i només han tardat sis més a fer el segon.

Abans del descans, Adrián Arnillas ha descomptat, però a l’inici del segon temps els locals han encaixat el 0-3. I superada l’hora de joc han rebut el quart, que ha tancat el marcador i que els fa baixar a la catorzena plaça amb 11 unitats abans de visitar la Nou de Gaià.