24 de gener del 2022
El Creixell guanya al Tarragona i torna a entrar en la lluita per la fase d’ascens (3-1)
Els creixellencs remunten per assolir un triomf capital, mentre que el Roda s’emporta el derbi de filials davant el Catllar (3-2)
La UE Creixell ha aconseguit aquest diumenge una important i necessària victòria davant el Tarragona FC, fins ara líder del grup 24 de Quarta Catalana, per un resultat de 3-1. Els creixellencs han hagut de capgirar el gol inicial de Raúl Rodríguez per obtenir 3 punts fonamentals per mantenir el somni de jugar la fase d’ascens.

Daniel Román ha estat clau en el triomf. Primer ha fet l’1-1 set minuts després d’encaixar el 0-1, i després ha anotat el gol, que ha donat tranquil·litat als del Baix Gaià. Entremig, en l’inici del segon temps, Achraf Maadi havia fet el 2-1. Després, la bona actuació defensiva del col·lectiu ha permès mantenir l’avantatge fins al xiulet final.

L’entrenador del Creixell, José Miguel Reyes, ha remarcat la importància de la victòria d’aquest diumenge per tots els condicionants, que han marcat la seva temporada fins ara.

D’altra banda, el derbi entre els filials del Roda de Berà i el Catllar s’ha resolt amb una victòria dels rodencs, que han capgirat un 0-2 amb els gols de Biel Putzfeld i Ian Aros en el temps afegit. Prèviament, Eric Ciruelo havia escurçat en el 44’ la diferència de dos gols, que Pau Belmonte i Albert Rull havien instaurat en el marcador.

La jornada acaba amb el Creixell 6è amb 17 punts, a cinc de la promoció i amb un partit pendent. El Roda ‘B’ és 9è amb 13 punts, mentre que el filial del Catllar tanca la classificació amb 3 unitats.

El pròxim dissabte hi haurà un nou derbi del Baix Gaià entre els catllarencs i el Creixell (15.30h), mentre que el Roda visitarà al segon equip del Segur.