20 de novembre del 2023
El Creixell supera el Vilabella i suma la cinquena victòria seguida (3-1)
La Nou i el Catllar ‘B’ cauen plantant cara al Pathfinder (3-0) i el Pla de Santa Maria (0-2)
La UE Creixell continua de dolç, i aquest diumenge ha sumat la cinquena victòria seguida al vèncer l’Atlètic Vilabella per 3-1 en el duel corresponent a la J10 del Grup 28 de Quarta Catalana. Després d’una primera part sense gols, la diana de Mateo Blasi (49’) en l’inici del segon temps ha alliberat els locals. Ángel Segura (58’) i Hugo Lorente (72’) han encarrilat el partit, si bé Rachid El Jaghdal (83’) ha retallat distàncies en els darrers minuts.

L’entrenador del Creixell, José Miguel Reyes, ha reconegut que “ens ha costat aprofitar les ocasions generades” en una primera part discreta per diverses circumstàncies. La xerrada i els canvis al descans, afegeix, els han donat permès obrir el camí cap a la victòria.

El Creixell continua novè, sumant ja 16 punts, per quedar-se a quatre de les places de promoció d’ascens. El diumenge vinent, a les 15.30h, visita a un equip de la zona baixa com el Tarragona FC ‘B’.

LA NOU CAU PLANTANT CARA AL PATHFINDER

La UE La Nou de Gaià ha tancat la jornada amb la derrota al camp del FC Pathfinder –juga com a local a la Pobla de Mafumet- per 3-0. Els nouencs han perdut el partit entre el final del primer temps i l’inici del segon amb els gols d’Amin Sabbahi (36’), Jabir El Ouafi (45’) i Joel Rubio (50’). Nou esforç sense premi per als d’Isaac Fortuny, que continuen últims amb 1 punt.

El dissabte vinent repeteixen a domicili per visitar l’Athletic Cubelles, a partir de les 18.45h.

DUES ERRADES CONDEMNEN EL FILIAL DEL CATLLAR

El CE El Catllar ‘B’ ha cedit aquest diumenge davant el CE Pla de Santa Maria per 0-2 en un partit, que s’ha decantat a favor dels visitants per dues errades del porter Joshua Arilla. En la primera acció se li ha escapat un bloqueig de pilota, i Javier Ortega (40’) ha aprofitat el refús per anotar a plaer. I en la segona, ha servit un lliure directe, amb tant mala fortuna, que la pilota ha tocat en un rival, i Xavier Benages (64’) ho ha penalitzat.

El filial groguet acaba la jornada tretzè amb 7 punts, i diumenge visita el NSA Camp Joliu ‘B’ (16h).