19 de desembre del 2023
El Futsal Torredembarra acaba l’any amb una dura derrota davant el Sant Joan Despí (12-2)
Els torrencs competeixen bé en el primer temps, i es desfan en el segon encaixant 9 gols
El Futsal Torredembarra ha acomiadat l’any amb una derrota duríssima a la pista del Sant Joan Despí per 12 gols a 2 en la J11 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. El resultat, unit a la victòria d’algun rival directe, el deixa a 11 punts de la permanència quan falten quatre jornades per acabar la primera volta.

L’equip de Jeroni Rañé ha jugat una bona primera part, tot i encaixar tres gols en el primer quart d’hora. Younes Yarrouti ha fet el 3-1 abans del descans, que permetia ser optimista amb una hipotètica remuntada. Res més lluny de la realitat, perquè els locals han sentenciat amb cinc gols en els primers deu minuts del segon acte. Yarrouti ha fet el 8-2 provisional abans d’encaixar els quatre gols restants.

La Torre, com dèiem, acaba el 2023 com a cuer amb un únic punt de 33 possibles, i molt haurà de treballar durant l’aturada pel Nadal per intentar revertir la situació i, com a mínim, lluitar per la permanència. El dissabte 13 de gener reprendrà la lliga davant el Sant Sadurní, que és qui precisament marca la salvació amb 12 unitats.