27 de febrer del 2024
El Futsal Torredembarra cau golejat a la pista del CFS Linyola (10-4)
Els torrencs no poden donar continuïtat a l’empat a Solsona i acaben la jornada a 17 punts de la salvació
El Futsal Torredembarra ha perdut aquest dissabte en la visita al CFS Linyola en el partit de la J18 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Els torrencs, que venien de puntuar a Solsona, han estat incapaços de donar continuïtat a l’empat, i han cedit per 10-4.

Després d’encaixar un 2-0 en els primers cinc minuts, la Torre ha respost ràpidament per mitjà de Carlos Maiola (9’). Malauradament, abans del descans ha rebut tres gols més, que han aplanat el camí als locals. A la represa, Maiola ha anotat el 5-2, al qual els locals han respost amb dos gols més. Ja en el tram final, hi ha hagut un intercanvi de cops en què Maiola i Arnau Almela han anotat les dues darreres dianes dels del Baix Gaià.

L’equip de Jeroni Rañé continua cuer amb 3 punts, i la distància amb la salvació ja és de 17 punts. El dissabte, a les 18.45h, rebrà el cinquè classificat, el Futsal Athletic Vilatorrada.