03 de març del 2022
El Futsal Torredembarra goleja al Priorat Nord i recupera la 2a plaça (5-2)
Els torrencs s’imposen gràcies a una immaculada segona part, i se situen a 4 punts del lideratge i l’ascens directe
El Futsal Torredembarra ha aconseguit aquest dimecres una victòria capital per a les aspiracions d’ascendir a la Primera Divisió Catalana. Els torrencs han golejat a un rival directe, el Priorat Nord (5-2) en el partit corresponent a la J16 ajornat a mitjans de febrer, i es consoliden en la 2a plaça.

Els dos equips arribaven empatats a 29 punts, i els del Baix Gaià han fet valdre el factor pista. Això sí, han hagut de remuntar el 0-1 d’Adrià Oliveres en el 14’. L’empat de José Arias abans del descans, i els gols de Cristian Velardiez i Nano Bueno a l’inici del segon temps han estat clau.

En els darrers minuts, l’intercanvi de cops amb els gols de Víctor Joaquim Collados i José Arias, ha fet que el partit hagi acabat en 5-2. El resultat, juntament amb la victòria per 2-3 en el partit d’anada, fa que els torrencs també hagin guanyat el golaverage, que podria ser important al final del curs.

L’entrenador, Jeroni Rañé, ha destacat “l’actitud dels jugadors” després de dues setmanes sense competir. L’actuació, diu, manté la línia dels últims compromisos, deixant de banda la derrota a la pista del líder, el CFS Roquetes.

La victòria d’aquest dimecres també els ha permès situar-se a 4 punts de la 1a plaça, ja que el Roquetes va perdre l’últim compromís contra el Flix. Això fa que la lluita per l’ascens directe estigui més oberta que mai, tot i que Rañé ha remarcat la igualtat que hi ha a la lliga enguany. Per tant, “cal anar partit a partit”, ha sentenciat.

Aquest dissabte els toca desplaçar-se a la pista del PB Lligallos, a Camarles (17h). Davant tindran a un rival de la zona mitjana-baixa de la classificació, davant el qual han de vèncer per aprofitar el duel directe entre el Priorat Nord i el Roquetes.