18 de gener del 2022
El Futsal Torredembarra inicia l’any amb bon peu tant a la lliga com a la Copa Tarragona
Els torrencs s’ha imposat a un combatent Inter Pallaresos per 8-4 després de doblegar a la PB Lligallos en els 1/8 de la copa
El Futsal Torredembarra ha iniciat amb força el 2022. Després d’assaltar la pista del PB Lligallos per 0-6 i obtenir el bitllet per als quarts de final de la Copa Tarragona, aquest diumenge ha superat l’Inter Pallaresos en la represa de la lliga al Grup 12 de Primera Divisió. Els torrencs s’han imposat per 8-4 en un partit, que s’ha resolt en els últims minuts, davant un rival que tenia la baixa del porter.

Els del Baix Gaià han hagut d’igualar dos marcadors en contra per, finalment, posar-se per davant, gràcies a la dobleta de Nano Bueno i al gol de José Arias. Ja en el segon temps, la baldufa Pedro Rodríguez ha restaurat les taules, que només han durat tres minuts. Ismael Castillo i Gerard Dengra han establert el 5-3, mentre que Rodríguez ha anotat el quart dels visitants. Finalment, Bueno, amb una dobleta més, i Castillo han certificat el triomf.

La Torre es manté en la 2a posició, que dona dret a jugar la promoció d’ascens a Divisió d’Honor, amb 2 punts d’avantatge respecte al Morell. El pròxim dissabte visita a un rival directe com el Mora d’Ebre, al qual té a 5 punts de distància. El partit es jugarà a les 18h en el pavelló municipal de la localitat ebrenca.