12 de març del 2024
El Futsal Torredembarra, sense opcions davant el CFS Eixample (5-1)
Els tres gols encaixats en els últims 10 minuts de la primera part quan el resultat era d’1-1 condemna els de Jeroni Rañé
El Futsal Torredembarra ha perdut aquest divendres a la pista del CFS Eixample en el partit avançat de la J20 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Els torrencs han caigut per 5-1 davant un rival, que ha sigut superior, justificant la setena posició que ocupa actualment.

Els locals s’han posat per davant amb el gol de Xavier Roca (3’) al qual ha contestat ràpidament Juan Carlos Rodríguez (4’). Malauradament, els de Jeroni Rañé han perdut les seves opcions després d’encaixar tres gols més en els últims 10 minuts de la primera part. I ja en la segona, Pol Villalta (30’) ha completat la golejada.

La Torre continua última amb 6 punts, i es manté a 16 punts de la plaça de promoció de descens, i a 17 de la salvació. El dissabte vinent, a les 20h, rep el FS Salou en un derbi del Camp de Tarragona en què els visitants són clarament favorits. No debades, són tercers i es mantenen en la lluita per l’ascens de categoria.