16 de gener del 2024
El Futsal Torredembarra sucumbeix al FS Sant Sadurní (3-8)
Els torrencs es queden sense opcions de puntuar ja en la primera part, i ja pensen en la ‘final’ de dissabte a Balaguer
El Futsal Torredembarra ha caigut golejat en el duel directe per la permanència davant el FS Sant Sadurní en el marc de la J12 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Els torrencs han cedit per 3-8, i sumen ja onze derrotes consecutives.

L’equip de Jeroni Rañé s’ha quedat sense opcions de puntuar amb el 0-4 encaixat en el primer temps. De fet, el visitant Xavier Mata ha anotat una tripleta en només sis minuts. En l’inici del segon acte, els locals han encaixat dos gols més abans de poder reaccionar gràcies a Xavier Picó (30’) i Luis César Piqué (34’). Els de l’Alt Penedès ha tornat a colpejar, per partida doble, i Arnau Almela (37’) ha tancat el marcador.

La Torre continua última amb 1 punt, i acaba la jornada a 12 punts de la permanència. El dissabte, a les 16.30h, té un partit capital per trencar la mala ratxa amb la visita al penúltim classificat, l’EFS Balaguer Comptat d’Urgell, que suma 7 unitats.