20 de desembre del 2023
El Júnior femení del CB Altafulla – BBG es queda a un pas de batre el líder, el CB Valls (51-53)
L’Infantil femení i el Pre-infantil masculí clouen la primera fase, i el Pre-infantil femení assalta la pista del Cantaires Tortosa
El Júnior femení del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) s’ha quedat a un pas de protagonitzar la sorpresa de la J11 del Grup 1 de la categoria a escala territorial. Concretament, s’ha quedat a tres punts de vèncer el líder, el CB Valls, després de caure per 51-53. De fet, ha cedit en la pròrroga amb un parcial de 9-11.

Prèviament, les altafullenques havien iniciat el partit amb un 17-6 en el primer part, que les visitants han remuntat amb un 10-23 en el segon. Després del descans, el ritme anotador ha baixat per part de tots dos equips, i les locals s’han imposat per 10-8 en el tercer quart, mentre que el darrer període s’ha resolt amb un 5-5.

L’equip de David Ruiz continua penúltim classificat amb 10 punts amb un rècord d’1 victòria i 8 derrotes. El tècnic ha assegurat que l’actuació segueix la línia de la millora que han fet com a equip en les últimes setmanes, i tot i lamentar la derrota, les conclusions són positives.

L’INFANTIL FEMENÍ CLOU LA PRIMERA FASE

Pel que fa a la resta de conjunts femenins, l’Infantil ha acabat la primera fase amb una derrota davant el líder del Grup 1, el Manyanet Reus, per 32-53. Les altafullenques acaben quartes classificades amb 4 victòries i 5 derrotes, i un total de 14 punts. El dissabte 13 de gener iniciaran la segona fase davant l’AB Vendrell.

Quant al Pre-Infantil, ha assolit una victòria de prestigi a la pista del CB Cantaires Tortosa, equip que ocupa la quarta posició, amb un resultat de 51-58. Així, suma el tercer triomf del curs, en vuit partits, i puja a la vuitena plaça amb 11 punts. El dissabte 20 de gener rep l’equip que tenen tot just per sota, el Reus Deportiu.

DERROTA DE L’INFANTIL MASCULÍ EN UN DUEL DIRECTE

En la branca masculina, l’Infantil masculí ha cedit en el duel directe per la zona mitjana de la classificació davant el TGN Bàsquet 10 ‘B’ per 71-81. Així, els de Ferran López acaben l’any com a cinquens classificats amb 10 punts, a dos del seu contrincant. El diumenge 14 de gener visiten el CB Valls.

Per la seva part, el Pre-Infantil ha descansat en l’última jornada de la primera fase, i han acabat com a cinquè i últim amb 1 victòria i 7 derrotes, i un total de 9 punts. El dissabte 13 de gener començarà la segona fase a la pista del CBT Sant Pau ‘Blanc’.