29 de novembre del 2023
El Júnior femení del CB Altafulla – BBG protagonitza la sorpresa davant l’AE Claret (58-55)
Les jugadores de David Ruiz s’imposen al segon classificat per obtenir la primera victòria del curs
El Júnior femení del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit, set jornades després, la primera victòria de la temporada protagonitzant una de les grans sorpreses del cap de setmana. No debades, les altafullenques han vençut al segon classificat, l’AE Claret, amb un ajustat 58-55.

En un partit de màxima igualtat, la major diferència s’ha produït amb el 16-20 del primer quart. A partir d’aquí, les de David Ruiz han anat remuntant a poc a poc, i s’han imposat en la resta de períodes: 15-13 en el segon, 13-10 en el tercer, i 14-20 en el quart.

L’Altafulla continua últim, però ja amb una victòria al sarró tot es veu diferent, i ara afronta amb optimisme la visita d’aquest diuemenge del CB La Selva (14h).

EL PRE-INFANTIL FEMENÚ CAU CONTRA EL VALLS

A diferència del Júnior, el Pre-Infantil no ha pogut sorprendre a un dels equips punters del seu grup, el CB Valls, contra el qual ha perdut per 26-53 i continua desè classificat amb 7 punts. El dissabte visita al rival que té tot just per sobre, el Carme Bàsquet (12h) a la cerca de la segona victòria.

Quant a l’Infantil femení, cal recordar va ajornar el partit contra el Carme Bàsquet, que es juga finalment aquest divendres a partir de les 18.30h. Mentre que dissabte visita al cuer, el CB Valls (9h).

L’INFANTIL CAU EN EL DUEL DIRECTE PER LA TERCERA PLAÇA

En la branca masculina, l’Infantil ha cedit en el duel directe per la tercera posició davant el CB Alcover per un ajustat 45-43, que el deixa en la quarta plaça amb 9 punts. De fet, segueix empatat amb els de l’Alt Camp, si bé aquesta igualtat es desfarà aquest cap de setmana en el qual li toca descansar.

I el Pre-Infantil ha perdut davant el líder, el Bàsquet Joan 23 – CB Salou ‘Blau’, per un resultat de 8-59, posant de manifest la diferència entre tots dos equips. Els altafullencs acaben la jornada en la quarta posició amb 7 punts. Aquest dissabte visiten el segon classificat, l’Escola Puigcerver (9h).