19 de gener del 2022
El Junior femení del CB Altafulla – BBG celebra davant l’AB Salle TGN el primer triomf del curs (32-28)
La superioritat en la primera part, i els 17 punts de Meritxell Hernández han estat crucials
L’any nou ens ha portat la primera victòria de la temporada del Junior femení del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià. Les altafullenques s’han imposat a l’AB Salle TGN per 32-28 en el duel entre els dos últims classificats, i abandonen el fanalet vermell.

El 9-4 del primer quart, i l’11-6 del segon, han estat decisius, perquè les tarragonines han reaccionat en la segona part per vèncer en el tercer període per 3-9. Mentre que l’últim quart s’ha resolt amb un 9-9. Els 17 punts de Meritxell Hernández també han resultat crucials perquè l’equip de Xavi Martí hagi aconseguit el triomf.

El pròxim diumenge ho tindrà més difícil perquè visita la pista del líder, el Manyanet Reus (19.30h), que té un rècord de 8 victòries i 2 derrotes. El dia abans, el dissabte, el Junior masculí rep a l’AB Salle TGN (16h), que és penúltim amb 11 punts.

El conjunt dirigit per Pep Oller ha descansat aquest cap de setmana, i és 2n amb 17 punts després de la victòria del CB Morell. Ara, és el conjunt morellenc qui descansa, i això atorga als altafullencs la possibilitat de recuperar el lideratge. La diferència entre ambdós és de dues unitats.