09 de març del 2022
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG cau contra el Claret i s’allunya de la 1a plaça (55-58)
El Junior femení tanca la 1a fase amb una derrota davant el CB Àguiles, i ja pensa en la segona part del curs (35-67)
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) va perdre el passat diumenge contra l’AE Claret per un ajustat 55-58, que el relega a la 5a plaça i l'allunya del lideratge. Els altafullencs van anar per davant en els tres primers quarts, i van veure com els de Valls els van remuntar en el darrer període.

L’equip de Pep Oller, dirigit novament per Xavi Martí, va començar amb un 18-10 de partida. En el segon quart va perdre l’oportunitat de mantenir o ampliar l’avantatge en 10 minuts d’anotació baixa, resolts amb un 3-7. En el tercer van imposar-se per 19-17, i en el darrer van cedir per 15-24.

La diferència amb el líder, el CB Morell, és de 4 punts, i l’Altafulla té un partit menys. Aquest dissabte visita al 3r classificat, el CB Amposta (16.30h), i necessita una victòria per reduir distàncies, i seguir amb les opcions intactes.

Per la seva part, el Junior femení ha tancat la 1a fase de la lliga amb una derrota davant el CB Àguiles per 35-67. Les altafullenques s’enfrontaven a un rival de la zona alta, i han estat incapaces de mantenir el ritme anotador de les visitants, sobretot en el segon (8-18) i el tercer quart (9-25). En el primer i l’últim han competit bé amb un marcador de 9-12 en ambdós.

En l’aspecte individual, bon partit de Nora Calvet i Berta Orriols, que han aconseguit la segona millor puntuació del partit amb 9 punts. Només les ha superat la visitant Anna Albareda amb 16 punts.

D’aquesta manera, l’equip de Xavi Martí clou la 1a fase amb un rècord d’1 victòria i 15 derrotes. El diumenge 20 de març inicia la 2a fase a la pista del CB Cambrils. Després s’enfrontarà al TGN Bàsquet 05 ‘B’, el CB Morell i l’AB Salle CBT 2 en un sistema de competició a dues voltes.