01 de desembre del 2021
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG encaixa la primera derrota a la pista del CB Morell (69-52)
Els locals asseguren el triomf en la segona part, en la qual als altafullencs els ha mancat encert i més fortalesa en defensa
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ja coneix la derrota aquesta temporada. Els altafullencs han cedit a la pista del 2n classificat, el CB Morell, per 69-52, tot i que es mantenen al capdamunt de la taula amb 15 punts. Això sí, compten amb un partit més respecte als perseguidors més immediats.

Els de Pep Oller han perdut el partit en la segona part, on han encaixat 36 punts, i n’han anotat 22. Aquesta diferència ha estat clau per decantar el marcador a favor dels locals, que al descans reflectia un ajustat 33-30.

Els 20 punts de Biel Puig han quedat en res, mentre que Hugo Claros i Andrés Nicolás Flores han estat decisius pel Morell amb 21 i 17 punts, respectivament.

Quant al Junior femení, ha claudicat a la pista del CB Àguiles, a Santa Coloma de Queralt, per un resultat de 70-26. Les altafullenques, sense una anotadora destacada, han cedit davant el 4t classificat i aspirant al podi del grup.

En 15 dies, l’equip de Xavi Martí tornarà a jugar a domicili a la pista del CB Cambrils. Serà el diumenge 12 de desembre, a les 17.45h. Mentre que el Junior masculí jugarà a casa el dissabte dia 11 contra El Carme Bàsquet.