15 de desembre del 2021
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG es retroba amb la victòria davant el Carme Bàsquet (80-54)
El poblenc Xavi Fernández signa 32 punts. Per contra, el Junior femení inicia la segona volta amb una derrota a la pista del CB Cambrils
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha tornat al bon camí dels resultats, i ha guanyat al Carme Bàsquet per 80-54 en la darrera jornada de la primera volta. Xavier Fernández ha estat decisiu amb 32 punts, mentre que Biel Terrón també ha fet un bon partit amb 16 punts.

L’entrenador, Pep Oller, ha remarcat les dificultats amb les quals s’han trobat en els primers minuts, i la reacció posterior per imposar-se als tarragonins.

El triomf permet al conjunt altafullenc acabar la primera volta com a líder amb 17 punts, si bé els dos equips que el persegueixen, el CB Amposta i el CB Morell, compten amb un partit menys. Una circumstància, que s’equilibrarà en les dues pròximes jornades, perquè els de Pep Oller descansen. Per tant, tornaran a competir el 23 de gener.

Per la seva part, el Junior femení ha perdut a la pista del CB Cambrils per 67-31 en el primer partit de la segona volta. El parcial de 24-2 del segon set ha esta determinant, si bé les altafullenques han seguit dempeus tot el partit. Inclús s’han imposat en l’últim període per 15-17. Jordina Márquez ha estat la màxima anotadora de l’equip amb 8 punts, seguida de Anna Orriols i Meritxell Hernández amb 7 punts cadascuna.

El pròxim dissabte reben a un altre rival directe, el CB Morell, a partir de les 17.30h, per tancar l’exercici del 2021.