06 d'abril del 2022
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG guanya a l’AB Salle TGN i passa a la fase final com a 2n classificat (57-44)
El Junior femení cau a la pista del CB Morell amb un fluix rendiment en la segona part (70-27)
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha acabat 2n la 1a fase de la lliga després del triomf del passat dissabte davant l’AB Salle Tarragona per 57-44. El partit corresponia a la J13, i es va disputar en el cap de setmana en el qual se celebrava l’última jornada.

Els altafullencs van vèncer el cuer del grup amb més dificultats de les que haurien desitjat. Després d’una bona primera part en la qual van ser superiors tant en el primer (16-8) com en el segon (17-9) quart, l’avantatge en el marcador els va conduir al relaxament. Els visitants ho van aprofitar per imposar-se en el tercer període amb un parcial de 7-15, i arribar als últims 10 minuts amb un 40-32.

Llavors, l’equip de Pep Oller va tornar a prémer l’accelerador, per recuperar el terreny perdut i assegurar el triomf amb un resultat de 17-12. L’altafullenc Biel Terron va ser clau amb 18 punts, segon màxim anotador per darrere del tarragoní Marçal Pérez, que en va fer 20.

El Junior masculí accedeix a la 2a fase com a 2n classificat amb 31 punts. S’ha quedat a 4 del líder, el CB Morell, al qual intentarà batre en la lluita final pel campionat, que disputaran els cinc primers classificats.

Per la seva part, el Junior femení precisament va perdre el passat cap de setmana davant el Morell per 70-27. Després d’una primera part igualada, amb resultats de 14-7 i 10-7, les locals van ser superiors en la segona, i van assegurar la victòria amb parcials de 20-9 i 26-4.

L’equip de Xavi Martí suma dues derrotes en el mateix nombre de partits de la 2a fase. Ara, té tres setmanes per preparar el següent compromís a la pista de l’AB Salle TGN, que encara ha de debutar. Serà el dissabte 23 d’abril, a les 16h.