09 de febrer del 2022
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG va de més a menys i cau davant el Cantaires Tortosa (69-70)
L’equip de Pep Oller perd l’oportunitat d’assaltar la 3a plaça, tot i que compta amb dos partits pendents per recuperar el lideratge
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha perdut aquest dissabte davant un rival directe en la zona alta de la taula, el CB Cantaires Tortosa, per la diferència d’un punt (69-70). Els altafullencs han perdut l’oportunitat d’assaltar la 3a plaça a causa del mal rendiment de la segona part, que els ha conduït a la derrota.

L’equip de Pep Oller, al qual ha substituït el director tècnic Xavi Martí, havia sigut superior en el primer quart amb un 22-13. Els visitants han reaccionat en el segon, i s’han imposat per 17-18. La igualtat en la classificació s’ha vist novament reflectida a la pista amb el 21-25 del tercer període. Els locals arribaven als últims 10 minuts amb un avantatge de 60-56, que han deixat escapar amb el parcial de 9-14.

L’Altafulla es queda a 3 punts del lideratge, tot i que compta amb dos partits ajornats. Ara se centra ja en la visita d’aquest diumenge a la pista del cuer, el CB Salou (16h).

D’altra banda, el Junior femení també havia de jugar contra el CB Cantaires Tortosa, tot i que a la capital del Baix Ebre. Finalment, ambdós equips han acordat l’ajornament del partit per disputar-lo el diumenge 20 de febrer, a partir de les 17h. Si no hi ha cap canvi, les altafullenques jugaran el dia abans contra l’AB Vendrell (17.15h). Serà el següent compromís, perquè aquest cap de setmana descansen.