18 de maig del 2021
El Juvenil de l’Altafulla ensopega contra l’Escola de Valls i necessita un miracle per optar al títol (1-1)
El Cadet cau contra el Marc Bartra ‘B’, mentre que l’Infantil acomiada la lliga amb una derrota davant el Roda de Berà ‘B’
El Juvenil del CE Altafulla ha dit pràcticament adéu a les opcions de guanyar la lliga i ascendir a Primera Divisió després d’empatar davant l’últim classificat, l’Escola de Valls, en l’avant-penúltima jornada amb un resultat d’1-1. El tècnic, Jonatan Pérez, ha reconegut que ha estat “un partit per oblidar”.

Els groc-i-negre s’han avançat abans del descans per mitjà de Noureddine El Bouziani, i els vallencs han empatat en un contraatac en el minut 70. Les ocasions s’han succeït en els últims 20 minuts, però la manca d’encert de cara a la porteria rival que els ha acompanyat durant la temporada, aquesta vegada sí que els ha condemnat.

L’equip de Jonatan Pérez es queda a quatre punts del Roda de Berà, que no ha fallat davant el Base l’Arboç, i necessita vèncer al Tancat i que els rodencs ensopeguin contra el Creixell per arribar amb opcions a l’última jornada.

Per la seva part, el Cadet ha perdut contra el CFB Marc Bartra ‘B’ per 1-3. Gael González ha igualat el gol inicial dels visitants, que s’han endut la victòria amb dos gols en els últims 7 minuts. Els d’Arnau Díaz acaben la jornada 9ns amb 5 punts.

Quant a l’Infantil, ha clos el campionat de lliga amb una derrota en el derbi contra el Roda de Berà ‘B’ per 0-6. Els rodencs han encarrilat el partit en la primera part amb quatre gols.

L’equip de Dani García acaba 8è amb 7 punts, i un balanç de 2 victòries, 1 empat i 6 derrotes. Per a molts dels futbolistes, aquesta ha estat la primera campanya a la categoria després de deixar el Futbol 7, i per tant, intentaran aprofitar l’experiència adquirida en la següent.