19 de novembre del 2019
El Juvenil de l’Altafulla es retroba amb la victòria a la Pobla de Mafumet (1-6)
L’Infantil perd el derbi davant La Riera B mentre que el Cadet cau davant el Morell en un partit marcat per dues accions molt dubtoses
El cap de setmana de l’Escola de Futbol Base, pel que fa a les categories de futbol 11, ens ha deixat una victòria i dues derrotes. Els que han celebrat el triomf han estat els juvenils dirigits per Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez, que s’han imposat al cuer, la Pobla de Mafumet, per 1 a 6.

Noureddine El Bouziani ha obert el camí de la victòria amb dos gols seguits en el 17’ i el 19’. Àlex Blanco i Erik Navarro entre el 28’ i el 33’, mentre que la Pobla ha inaugurat el seu caseller abans del descans. Ja en el segon temps, Navarro i el Bouziani han repetit per completar la golejada que situa al seu equip 6è amb 12 punts. El tècnic, Mohamed Amhadar, destaca la mentalitat amb la qual han sortit al terreny de joc els seus jugadors.

Per la seva part, el Cadet ha sumat la segona derrota seguida al perdre contra el Morell per 2 a 4. Els altafullencs han portat el pes de partit, però els visitants han mostrat una eficàcia molt més elevada. Els groc-i-negre han igualat dues vegades el marcador en el primer acte amb els gols de Raul Barea i Àngel Segura.

En el segon, l’àrbitre ha assenyalat un penal molt discutible a favor del Morell, que ha convertit Jabir El Ouafi, i després ha expulsat a Segura. L’equip d’Arnau Diaz ha encaixat el quart en el 61’, i acaba la jornada 5è amb 9 punts.

Quant a l’Infantil, ha caigut en el derbi contra La Riera B que dirigeix l’exaltafullenc Xavier Liarte. Marc Camacho, en el 21’, ha contestat als dos gols inicials dels locals. A partir d’aquí, els dos equips han protagonitzat un intercanvi de cops que ha mantingut a la Riera sempre per davant en el marcador tot i la dobleta de Gael González.

La derrota deixa el conjunt de Dani García 5è amb 10 punts.