25 de maig del 2021
El Juvenil de l’Altafulla goleja al Tancat, però arribarà a l’última jornada sense opcions de ser campió
El triomf del Roda de Berà sobre el Creixell fa que el derbi de l’última jornada sigui intranscendent
El Juvenil del CE Altafulla ha golejat aquest diumenge a la UE Tancat amb un marcador de 0-4, ja conscient que no podria lluitar per la lliga en l’última jornada per la victòria del Roda de Berà contra el Creixell (3-2).

En el partit al barri del Vendrell, els groc-i-negre han recuperat l’encert de cara a porteria amb els gols d’Ismael El Hamdouni i Noureddine El Bouziani en la primera part, i els d’Erik Navarro i Joan Nogués en la segona.

L’entrenador del Juvenil, Jonatan Pérez, ha parlat d’un partit còmode on han tornat a la bona dinàmica de joc que els ha caracteritzat quasi tota la temporada. A més, ha dit que l’objectiu en l’última jornada és guanyar i ser l’únic equip invicte envers un Roda al qual felicita pel campionat.

Quant al Cadet, ha clos una temporada força difícil amb una nova derrota al camp de l’Escola de Valls per 2-1. Els locals s’han avançat en el minut 4, i en el 68’ han fet el segon. Quan faltaven quatre minuts per al final, Gael González, ha escurçat la diferència amb el seu 9è gol del campionat.

D’aquesta manera, el Cadet és el segon equip de les categories de Futbol 11 que ha finalitzat el campionat de lliga després que l’Infantil ho fes en l’anterior cap de setmana.