11 de maig del 2021
El Juvenil de l’Altafulla pateix, però guanya al Base Pallaresos (4-2)
El Cadet torna a cedir contra el Tancat 2 punts en els últims minuts, mentre que l’Infantil no pot aguantar el ritme del Creixell
El Juvenil del CE Altafulla ha sumat una nova victòria a la lliga davant el Base Pallaresos, que el manté a 2 punts de líder, el Roda de Berà, que tampoc ha fallat davant el CFB Marc Bartra. El tècnic, Jonatan Pérez, s’ha mostrat satisfet pel resultat, si bé ha reconegut que l’equip s’ha confiat en excés en alguns trams del partit.

Els groc-i-negre han arribat al descans amb un avantatge de 2-0 gràcies a Ismael El Hamdouni i Aaron Doblado. Només començar el segon temps, els visitants han escurçat el marcador. Erik Navarro ha fet el 3-1 en el 60’, i Joaquín Fernández ha posat emoció al tram final fent el segon dels Pallaresos en el 74’. I quan faltaven 3 minuts per al final, Doblado ha certificat el triomf amb el 4-2 definitiu.

El Cadet ha sumat un punt al camp del Tancat, on després de capgirar un 2-0 gràcies a Lluc López, David Arévalo i Iván Figuerola, ha vist com els locals li han empatat quan faltaven 7 minuts per al final. L’empat li ha impedit fer un salt a la zona mitjana de la classificació, i el manté 9è amb 5 punts.

Quant a l’Infantil, ha patit una golejada davant el Creixell. Malgrat el gol de Marc González per fer l’1-1 en el minut 12, els creixellencs han estat molt superiors i s’han acabat imposat per 1-7. La jugadora, Tanit López, ha reconegut que el desgast físic els ha minvat en el segon temps.

Els altafullencs són 8ns amb 7 punts quan només els hi queda un partit per disputar, un nou derbi que en aquesta ocasió serà davant el Roda de Berà.