29 de gener del 2022
El juvenil Erik Navarro dona la victòria a l'Altafulla en un derbi vibrant contra el Roda de Berà (3-2)
Els altafullencs quallen una gran primera part, i en la segona aguanten el domini dels rodencs i aprofiten la seva oportunitat en el temps afegit
El CE Altafulla s’ha imposat en el derbi d’aquest dissabte a l’Atlètic Roda de Berà per 3-2 amb un gol del juvenil Erik Navarro en el temps afegit. Els groc-i-negre han trobat la recompensa, que se’ls havia negat en jornades anteriors, davant un rival que ha anat de menys a més durant el partit, i que ha fet un pas enrere en l’objectiu de classificar-se per a la fase d’ascens.

El delegat de l’Altafulla, Dani García, que ha complert la funció d’entrenador per l’absència de Raúl Tudela, ha assegurat que l’equip mereixia una victòria així després dels resultats de les últimes jornades. L’important ara és intentar iniciar una bona ratxa per arribar llançats a la segona fase.

Per la seva part, l’entrenador del Roda de Berà, Kiki Torres, ha felicitat l’Altafulla pel bon partit que ha fet. Igualment, ha assumit la responsabilitat de la derrota, fonamentada en un mal primer temps de l’equip. Sense temps per a lamentacions, pensa ja a reaccionar el següent partit per continuar en places de promoció.

El Roda s’havia avançat per mitjà d’Arnau Moya amb un remat des de dins de l’àrea en el minut 20. L’Altafulla, que prèviament havia tingut tres ocasions clares, ha igualat dos minuts després per mitjà de Manuel Cobacho. Els groc-i-negre han capgirat el marcador en l’inici del segon temps en un remat de cap de Marc Calvo a la sortida d’un córner.

L’avantatge també ha sigut efímer. Poc abans de l’hora de joc, Rubén Pérez ha aprofitat un error d’Ismael Aammouri per enviar amb el cap la pilota al fons de la xarxa en un servei de cantonada. Lluny d’ensorrar-se per l’acció, el porter altafullenc s’ha refet i ha estat providencial per mantenir l’empat amb diverses aturades. Amb el Roda a la cerca del triomf, els groc-i-negre han aprofitat un contraatac perquè Erik Navarro fes el 3-2.

L'autor del gol de la victòria s'ha mostrat molt content per ajudar l'equip a assolir una victòria "molt treballada", i ha reivindicat que els jugadors de la pedrera sempre responen quan el primer equip els necessita.

La victòria fa que els altafullencs recuperin la 9a plaça amb 17 punts, els mateixos que el següent classificat, el Vila-seca. El pròxim dissabte buscaran donar continuïtat al triomf al camp del Morell (16h), que és 6è amb 22 punts. Per la seva part, el Roda manté la 3a plaça gràcies a l'empat de la Canonja contra el Cambrils Unió, i espera refer-se el pròxim dissabte, a casa, contra el Vila-seca (17h).