09 de març del 2022
El Morell i el Vendrell aparten el Juvenil de l’Altafulla de la lluita pel títol i l’ascens
L’Infantil compleix davant el Ramon Sicart i es consolida en la 4a plaça, a cinc punts del 3r classificat (7-0)
El CE Altafulla ha perdut els dos partits decisius, que li podien permetre apropar-se al lideratge i a l’ascens a Primera. Els altafullencs han perdut aquest dimarts davant el CE Vendrell per 1-2, dos dies després d’haver cedit davant el líder, el CD Morell, per 1-5.

En el duel de diumenge, els morellencs van encarrilar el partit amb un gol al final de la primera part i un altre en l’inici de la segona. Els altafullencs van ser incapaços de reaccionar, i van encaixar dos gols més. Izan Sambonete va fer l’1-4, però només quedaven 10 minuts. Temps suficient perquè Àlex Padilla fos expulsat, i els blaus arrodonissin la victòria amb el cinquè i últim gol.

I en el partit d’aquest dimarts, les coses han estat més igualades. Els vendrellencs s’han posat per davant abans del descans, i Gael González ha establert la igualada en l’inici del segon acte. Els de la capital del Baix Penedès s’han tornat a posar per davant en el minut 60’ amb el gol definitiu.

L’Altafulla es queda 5è amb 29 punts, i se situa a 11 punts del líder, el Morell, que té un partit menys.

Per contra, l’Infantil va complir davant l’AE Ramon Sicart, a la qual va golejar per 7-0 amb les dobletes de Marc Padilla i Aleix Parra, i els gols de Víctor Navarro, Biel Adell, i Marcel Asencio. Els de Dani García i Jordi López es consoliden en la 4a plaça amb 31 punts, a cinc del 3r, la Joventut Bisbalenca.

El dissabte visiten l’EFB Calafell ‘D’ (14.30h), mentre que el Cadet, que va ajornar el seu partit, va al camp del CE Vendrell (17h). I diumenge, el Juvenil juga al camp del Tarragona FC (13h).