07 de desembre del 2021
El Nàstic suma un punt estèril a Cornellà (0-0)
Els grana han generat més ocasions, si bé han tornat a mostrar la manca d’eficiència de les últimes jornades
El Nàstic de Tarragona ha sumat aquest diumenge un empat estèril al camp de la UE Cornellà (0-0), i encadena set jornades sense guanyar. Sense fer una gran actuació, els grana han tingut més ocasions per guanyar que el rival, però segueixen negats de cara a la porteria.
L’entrenador, Raúl Agné, ha destacat la dificultat d’adaptar-se en un camp com el del Cornellà, i que l’equip ha fet més mèrits per endur-se els 3 punts.

Condicionats pel terreny de joc, els tarragonins van abusar del joc en directe a la cerca dels dos davanters, Pablo Fernández i Edgar Hernández. Després d’un remat de cap d’Eloy Gila a la sortida d’un córner, l’asturià va crear la primera oportunitat amb un remat fàcil per al porter.
Poc després, Joan Oriol va fer una centrada des de la banda esquerra, que cap atacant va arribar a rematar. L’ocasió més clara de la primera part, però, va tenir lloc en un servei de cantonada. Marc Trilles va cedir amb el cap la pilota per Javier Ribelles, que va rematar per sobre del travesser.

Abans del descans, Edgar Hernández va abandonar el terreny de joc per problemes físics, i en el seu lloc va entrar Robert Simón. L’extrem va habilitar a Francesc Fullana amb una centrada des de la dreta, que el balear va rematar sense punteria.

En l’inici del segon temps, Fernández va perdonar una altra ocasió, amb un remat que va marxar per sobre de la porteria. La rèplica del Cornellà va ser una arribada de Chiki, que Manu García va salvar amb una gran aturada.

L’entrada de Pedro del Campo va atorgar pausa i criteri al joc del Nàstic, però va ser efímer, i l’únic a destacar dels últims minuts va ser el debut de Karim L’Koucha.

L’empat deixa el Nàstic 13è amb 20 punts, a quatre de les places de promoció d’ascens i a quatre de les posicions de descens. El pròxim diumenge rep al Villarreal ‘B’, que torna a ser líder. Per tant, si ningú pren una decisió impulsiva durant la setmana, Raúl Agné es podria jugar el seu futur davant el filial groguet.