12 de febrer del 2024
El Nàstic s’imposa al Real Unión amb suspens i és líder en solitari (2-1)
Els grana defensen amb solidesa i seguretat els gols de Joan Oriol i Alan Godoy en el primer temps
El Nàstic de Tarragona és líder en solitari del Grup A de la Primera RFEF. Els grana s’han imposat al Real Unión de Irún per 2-1 en el partit corresponent a la J23 disputat aquest dissabte al Nou Estadi – Costa Daurada amb una actuació solvent, malgrat el gol dels visitants, i que ratifica l’excel·lent moment de forma pel qual travessen en un moment clau del curs.

El carnaval i les inclemències meteorològiques han condicionat l’aforament d’un partit en el qual s’esperava una millor assistència per la ratxa de resultats de l’equip. Dit això, en la prèvia i en el transcurs del joc, s’ha posat de manifest la bona sintonia entre els jugadors i l’afició amb la ja coneguda furgoneta com a símbol, la ‘Vidalneta’.

El partit ha començat de la millor manera que era possible, amb el gol de Joan Oriol (11’) amb un xut des de la frontal, en què el porter visitant ha pogut fer alguna cosa més per neutralitzar-lo. I ja en la recta final del primer temps, Alan Godoy (37’) s’ha estrenat com a golejador grana en una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner, amb un cop de cap en el primer pal.

El 2-0 convidava a pensar en un partit plàcid en la segona part, però res més lluny de la realitat. Els bascos han retallat distàncies en els primers minuts amb un golàs d’Asier Benito (49’). Els locals s’han refet bé del cop encaixat, i en cap moment han mostrat signes de feblesa. De fet, no han patit en cap moment, si bé la distància d’un únic gol generava certa preocupació en la parròquia grana. Finalment, l’han pogut mantenir, i han certificat el tretzè triomf de la temporada.

El diumenge vinent, a les 18h, el Nàstic visita al Sestao River, que es troba en places de descens i a només tres unitats de la permanència. Hi arribarà com a líder en solitari amb 45 punts, un més que la Ponferradina, i set més que el sisè classificat.