21 de febrer del 2022
El Reddis no dona opció a l’Altafulla (4-0)
Els altafullencs tornen a encaixar una golejada fora de casa, aquesta vegada davant el millor equip del subgrup
El CE Altafulla ha perdut aquest diumenge al camp del líder, el CF Reddis, que és el primer equip que assoleix la classificació per a la promoció d’ascens. Els reusencs han aprofitat la primera oportunitat que han tingut a l’abast, i per aconseguir-ho han despatxat els groc-i-negre amb un 4-0.

Els locals s’han avançat ben aviat amb el gol d’Alexis Joel Chiribao en el minut 5. Abans d’arribar a la mitja hora de joc, Erik González ha anotat el segon. Ja en l’equador de la segona part, Alex Llobet ha fet el tercer, mentre que Marc Blasi ha arrodonit la golejada en el temps afegit.

Aquesta vegada, l’Altafulla no ha discutit el partit al Reddis com sí que ho havia fet anteriorment contra el Cambrils Unió. L’altafullenc Jorge Carmona ha reconegut la superioritat del rival. Igualment, ha apuntat que el fet de jugar a domicili i en un camp, que tot i ser de gespa natural podia estar en millors condicions, els ha pesat.

Tot i la derrota, l’Altafulla manté la 8a posició, si bé els equips que té per darrere han de recuperar un o dos partits. És el cas del Montblanc i la Floresta. Per tant, està obligat a guanyar els dos últims partits, que seran contra rivals directes.

La setmana vinent la lliga s’atura per les festes de carnaval. Els altafullencs jugaran el següent partit el dissabte 5 de març davant la Floresta al Joan Pijuan. I set dies després clouran la 1a fase al camp del Montblanc.