14 de març del 2022
El Roda cau al camp d’un Reddis ja campió i acaba la 1a fase com a 5è classificat (3-1)
Els rodencs buscaran la permanència en el grup de l’Altafulla, el Mora la Nova i l’Ulldecona
L’Atlètic Roda de Berà ha tancat la 1a fase de Segona Catalana amb una derrota al camp del CF Reddis, flamant campió del subgrup 8A, per 3 gols a 1. Els locals han donat poques opcions als del Baix Gaià, que passen a la fase de permanència com a 5ns després d’una bona actuació global, difuminada pels mals resultats en la recta final.

En el partit d’aquest diumenge a l’Estadi Municipal de Reus, el Reddis s’ha avançat per mitjà de Raúl García en el 18’. El cop més dolorós per al Roda, però, ha estat el del segon gol només començar la segona part. Ja en la recta final, Adrià Suárez ha fet el tercer, mentre que Arnau Moya ha fet el 3-1 definitiu. El gol, per cert, li permet ser 2n en la taula de golejadors del subgrup, on finalment s’ha imposat Miquel Torondel (Cambrils Unió).

El tècnic del Roda, Kiki Torres, ha explicat els problemes d’efectius que tenien en la visita a la capital del Baix Camp. Jugadors que arrosseguen problemes físics, i als quals han donat descans de cara a la 2a fase.

El Roda ja pensa en la fase de permanència, on es tornarà a trobar amb l’Altafulla amb la missió de guanyar-lo, per fi, a Segona Catalana. Els dos rivals de les Terres de l’Ebre als quals hauran de fer front són l’Atlètic Mora la Nova i l’Ulldecona. En un sistema de competició a dues voltes, i on tots comencen sense cap punt en el caseller, l’últim classificat descendirà a Tercera Catalana.

L’entrenador del Roda ha assegurat que serà una lligueta “complicada”, tot i que espera assolir l’objectiu sense complicacions. Lògicament, sempre que mantinguin el nivell dels últims tres partits.