28 de febrer del 2022
El Roda de Berà es retroba amb la victòria amb una remuntada davant el Vila-seca (4-2)
Els rodencs estan obligats a guanyar al Cambrils Unió per arribar amb opcions de jugar la promoció a l’última jornada, tot i que no depenen d’ells
L’Atlètic Roda de Berà manté les opcions de jugar la promoció d’ascens al subgrup 8A de Segona Catalana. La situació encara és complicada perquè no depèn de si mateix per assolir la fita, però com a mínim, la victòria del passat divendres davant el Vila-seca li ha permès recuperar les bones sensacions de cara a les dues últimes jornades.

Els rodencs van tallar la ratxa de tres derrotes seguides amb una remuntada èpica davant l’afició. Els visitants van capgirar el gol inicial de Carlos Martínez en el 12’, amb dos gols entre el final de la primera part i l’inici de la segona. L’entrenador del Roda, Kiki Torres, ha reconegut les dificultats en les qual els ha posat el rival.

El frenesí va arribar en els últims 10 minuts. Oriol Citores va fer l’empat en el 81’, i cinc minuts després, Arnau Moya va culminar la remuntada amb el 3-2. El Vila-seca es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Maximiliano Álvarez en el 87’, i el Roda ho va aprofitar per certificar el triomf amb el quart gol de Valentín Volpi en el temps afegit.

El Roda continua 5è i arriba als 36 punts. La diferència amb la 3a plaça que ocupa el Cambrils Unió és de 6 unitats. Per tant, està obligat a guanyar-lo en el duel del pròxim dissabte, que tornarà a jugar a casa. El triomf és l’únic resultat que li serveix per arribar amb opcions a l’última jornada, on hauria de guanyar al Reddis i esperar que els cambrilencs perdin davant el Morell.