20 de setembre del 2021
El Roda de Berà goleja a la Floresta i és el primer líder del subgrup 8A de Segona
Els rodencs encarrilen el partit abans del primer quart d’hora, i rematen la feina en el temps afegit
L’Atlètic Roda de Berà s’ha estrenat a la lliga amb una contundent victòria al camp de la Floresta per 0 a 4. Una victòria que esvaeix qualsevol dubte que hagués pogut originar durant la pretemporada, i que suposa un punt de partida important de cara a l’exigent curs que hi ha per davant, i on només els tres primers al final de la primera fase tindran garantida la continuïtat a la categoria.

L’equip dirigit per Kiki Torres, que s’ha estrenat amb un triomf en el seu partit oficial a la banqueta, ha encarrilat el partit abans de complir-se el primer quart d’hora amb els gols de Mohamed Bouacha (10’) i Arnau Moya (13’).

Els rodencs han defensat bé la renda i en el temps afegit fins i tot han pogut ampliar-la amb el gol en pròpia porteria d’Òscar Peredes, i la diana de Carlos Martínez. Els quatre gols, a més, li permeten ser el primer líder del subgrup 8A de Segona Catalana.

El pròxim dissabte, el Roda s’estrena a casa davant el Montblanc, que ve de caure davant el Vila-seca. Per tant, més enllà del resultat del seu adversari, tindrà la primera oportunitat d’assolir dos triomfs seguits i de consolidar-se en la part alta de la taula.