24 de gener del 2022
El Roda de Berà goleja al Bonavista al ritme d’Arnau Moya (4-0)
El davanter torna a ser clau amb la segona tripleta consecutiva davant un rival que s’ha quedat amb 10 jugadors en el minut 12
L’Atlètic Roda de Berà s’ha imposat aquest dissabte a la Cultural Bonvista per 4-0, i continua en places de promoció d’ascens en el subgrup 8A de Segona Catalana. Novament, el davanter Arnau Moya ha estat el millor jugador del partit amb una tripleta, la segona consecutiva després dels tres gols, que va marcar en l’anterior jornada al camp de la Canonja.

En aquesta ocasió, però, l’actuació del davanter sí que ha tingut la recompensa dels 3 punts. Enfront hi havia un rival, que venia de guanyar el primer partit del curs, i que pretenia ratificar la millora amb un bon resultat. L’expulsió de Thiago José Dos Santos en el minut 12, poc després de l’1-0 d’Arnau Moya, ho ha impedit.

Ja amb un jugador més sobre el camp, el Roda ha encarrilat el partit amb dos gols més de Moya entre el 23’ i el 27’. I poc abans del descans, Mohamed Bouacha ha anotat el 4-0 definitiu, i ha fet que la segona part fos un tràmit.

El tècnic del Roda, Kiki Torres, ha reconegut que l’inici del partit, amb el gol d’Arnau i l’expulsió dels visitants, ha estat decisiu. Igualment, ja pensa en el derbi davant l’Altafulla.

Les coses continuen igual en la zona alta de la classificació perquè els cinc equips involucrats en la lluita per la promoció d’ascens han guanyat. Per tant, el Roda segueix 3r amb 2 punts més que la Canonja. El derbi del pròxim dissabte a Altafulla és capital per als de Kiki Torres, sobretot perquè l’endemà hi ha un Canonja-Cambrils Unió del qual poden treure bon profit sempre que assaltin el Joan Pijuan.