04 d'abril del 2022
El Roda de Berà s’imposa al Mora la Nova en un final boig (3-2)
En un partit de dues cares, els rodencs assoleixen la primera victòria de la fase de permanència gràcies al gol de Joel Sánchez en l’afegit
L’Atlètic Roda de Berà ha aconseguit aquest diumenge la primera victòria de la fase de permanència a Segona Catalana després de vèncer l’Atlètic Mora la Nova per 3-2. Els rodencs han hagut de remuntar un resultat advers, i han obtingut el triomf en un final totalment boig amb un gol per cada equip, “que s’han produït més enllà del temps afegit”, ha reconegut el tècnic Kiki Torres.

L’entrenador tarragoní ha explicat que en la primera part han tingut dificultats per desplegar el seu joc, i “hem patit contra un gran rival”. De fet, han arribat al descans amb un desfavorable 0-1 després que Alexis Pedraza aprofités una acció a pilota aturada per batre a Carlos Escrichs.

En el segon temps, els rodencs s’han retrobat amb el joc habitual, i han empatat per mitjà de Miguel Ángel Contreras en el 56’. La igualtat entre ambdós equips ha fet que s’arribés als últims 5 minuts amb 1-1. Llavors, l’altafullenc José Fernández ha anotat el segon del Roda.

Com explicava Torres, i segons el seu parer, el Mora la Nova ha empatat amb el gol d’Agustí Fornós quan ja s’havia superat el temps afegit. El mateix diu del gol de Joel Sánchez, que els ha donat una victòria molt important per assolir l’objectiu de la permanència, ja que els situa 2ns empatats a 4 punts amb el líder, l’Ulldecona.

El Roda prepararà aquesta setmana la visita del pròxim dissabte al Joan Pijuan per disputar el primer derbi davant l’Altafulla (18h).