24 de gener del 2024
El Sub21 del CB Altafulla – BBG debutarà en el 2024 a la pista del líder, el CB Morell
’Infantil i el Pre-Infantil masculí signen un ple de victòries en l’última jornada
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) competirà per primera vegada en el 2024 aquest dissabte amb la visita al líder del Grup 1 de la Segona Territorial, el CB Morell ‘B’ (19.45h). Els altafullencs van descansar en la primera jornada de l’any, mentre que en la següent van ajornar el derbi davant el Torredembarra BC per a l’1 de març.

L’equip de Dani Ponce reprèn la competició contra el pitjor rival possible, ja que ha guanyat els 12 partits que ha disputat en la primera fase. La diferència entre tots dos és d’11 punts, si bé els groc-i-negre tenen tres partits menys.

BONS RESULTATS DELS MASCULINS DE LA BASE

La branca masculina de la base del CB Altafulla – BBG ha aconseguit un ple de victòries en el passat cap de setmana de competició. L’Infantil ha guanyat al darrer classificat, l’AB Cunit, per un resultat de 59-9, que el consolida en la quarta plaça amb 15 punts abans de visitar diumenge el CB Morell (16h).

Per la seva part, el Pre-Infantil ha sumat la segona victòria en la segona fase a costa del darrer classificat, el CB Vila-seca, amb un marcador de 79-50. Suma 4 punts de 4 possibles, i ara li toca descansar. Tornarà a competir el dissabte 3 de febrer, a casa, contra el CB Rapitenc.