29 de novembre del 2023
El Sub21 masculí del CB Altafulla – BBG pateix una derrota inesperada davant el CB Alcanar
Els de Dani Ponce s’imposen amb un 19-8 en el primer quart, i després es veuen superats pel físic dels del Montsià
El Sub21 masculí del CB Altafulla - Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha perdut davant el CB Alcanar per un resultat de 58-59 en l’última jornada de la primera volta del Grup 1 de la Segona Territorial. Es tracta de la segona derrota seguida, i en aquest cas, més dura que l’anterior per produir-se contra el penúltim classificat.

Les coses havien començat força bé per als de Dani Ponce amb un 19-8 en el primer quart. En el segon, els visitants han fet un pas endavant, i han retallat tres punts amb un parcial de 17-20. En el tercer període, els locals han vist com l’avantatge s’ha reduït en un punt amb un 10-15, i en el darrer l’han perdut del tot amb un 10-13.

Ferran Sauret, màxim anotador de l’Altafulla amb 12 punts, ha disposat d’un tir lliure per forçar la pròrroga, però l’ha errat. El seu company Javier Ortega ha reconegut que el resultat “és inesperat”, i que també s’han vist sorpresos per la superioritat física del seu rival.

L’Altafulla cau a la setena plaça amb 11 punts, un per sobre del seu rival, mentre que la diferència fins a la tercera plaça també és d’un punt. El partit de la primera jornada de la segona volta davant el Reus Ploms Salle ‘Blanc’, que s’havia de disputar aquest cap de setmana, ha quedat ajornat per al 14 de gener.