20 de desembre del 2023
El Sub21 masculí del CB Altafulla – BBG perd els dos compromisos del cap de setmana
Un mal tercer quart el condemna davant el Reus Ploms Salle i davant el CB Salou es queda sense opcions en la primera part
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha saldat l’exigent cap de setmana que tenia per davant amb dues derrotes en els dos compromisos que havia de disputar. El tècnic Dani Ponce ha reconegut que “les coses no han sortit com teníem planejades” i que cal continuar treballant per tornar al camí dels bons resultats.

El dissabte, els altafullencs van caure contra el Reus Ploms Salle ‘Blanc’ en el duel corresponent a la J1, que havia quedat ajornat a finals de setembre, amb un resultat de 71-63. Realment, van fer una bona actuació, només penalitzada per un mal tercer quart en què van encaixar un 24-4. Així, van deixar escapar l’avantatge de 6 punts amb el qual van arribar al descans. La reacció del darrer període amb un 15-20 va ser insuficient.

I diumenge, els de Dani Ponce van perdre a la pista del CB Salou ‘C’ per 88-70, pagant el desgast físic del dia anterior contra un rival, que és segon en la classificació. En aquest cas, el duel es va resoldre a favor dels locals en la primera part amb parcials de 22-16 i 27-10.

Entre el relaxament dels locals i la millora dels visitants, les coses es van igualar en el segon temps amb un 19-14 en el tercer període i un 20-30 en el darrer, l’únic en el qual es van imposar els groc-i-negre. Ara tindran temps de desconnectar de la lliga fins al diumenge 14 de gener, quan rebran el Reus Ploms Salle ‘Blanc’.