31 de maig del 2021
El Tàrraco deixa molt tocat al Creixell (2-0)
Els creixellencs s’allunyen de la lluita per l’ascens, mentre que el filial del Catllar cau per la mínima contra el Cunit
La UE Creixell ha fet un tercer pas enrere, de manera consecutiva, en les aspiracions per estar en la lluita de l’ascens a Tercera Catalana. Els del Baix Gaià han perdut aquest diumenge al camp del Tàrraco per 2-0 i es queden a 9 punts del lideratge, i a 6 de la 2a i la 3a posició.

L’equip de José Miguel Reyes ha portat la iniciativa del joc, i en la primera part ha errat diverses ocasions, que al final l’han condemnat. En la segona, els tarragonins els han sorprès en dos contraatacs amb els gols de Samba Mamadou Dabo i Rubén en el 61’ i el 67’, i ja no s’han pogut refer en els últims 20 minuts.

Per la seva part, el Catllar ‘B’ ha caigut per la mínima davant el Cunit amb un gol de Yago Rodríguez en el minut 53’. Malgrat que se li ha escapat l'oportunitat per obtenir una victòria de prestigi, sí que ha pogut demostrar l’evolució que ha tingut des de l’inici de la lliga.

La diferència amb el partit d’anada al Baix Penedès, que va acabar amb un 7-1, és patent amb el marcador de la tornada. El tècnic, Jaume Pedra, ha “quedat gratament sorprès” pel nivell que han mostrat els futbolistes davant el que consideren el millor equip de la categoria.

Els grocs segueixen penúltims amb 8 punts, i estan a només dos del Creixell, que encadena tres derrotes seguides.