14 de març del 2022
El Tàrraco no dona opció al filial del Catllar (3-1)
El gol de Pau Belmonte és insuficient després d’encaixar dos gols a l’inici de la segona part
El filial del CE El Catllar ha reprès la competició al Grup 24 de Quarta Catalana amb una derrota al camp del FC Tàrraco per 3-1. Els dos gols dels locals a l’inici de la segona part han esvaït les possibilitats dels del Baix Gaià al Camp de Futbol Municipal Ortega Parejo.

Els catllarencs havien encaixat l’1-0 d’Aitor Garcia en el minut 18. Com dèiem, però, ha estat la dobleta de Rubén Puyol en l’inici del segon temps la que ha sentenciat l’equip de Sergio Rodríguez. Pau Belmonte ha pogut escurçar diferències en el 77’, i tot i que restava un quart d’hora de joc, els locals no s’han deixat sorprendre.

El filial groc tancarà la lliga el pròxim dissabte, a casa, davant el Tarragona FC (16.30h). El diumenge, l’Atlètic Roda de Berà rebrà al Vilabella a la mateixa hora, mentre que el Creixell descansarà.

Dit això, el conjunt creixellenc té una setmana força exigent perquè ha de recuperar els dos darrers partits, ajornats per raons sanitàries. Aquest dimarts rep al CE Alcover ‘B’ (20.30h), mentre que dijous visita al líder, el CF Banyeres (20.15h). Amb això posarà punt final en la participació a la lliga, on ha estat incapaç de complir amb l’objectiu d’estar a la fase d’ascens, i pensarà en el repte de guanyar la Copa Tarragona.