04 d'abril del 2022
El Torredembarra BC cedeix a la pista del CB Bellvei i segueix sense guanyar en la fase d’ascens (80-65)
El mal primer temps, amb un ritme d’anotació baix i massa facilitats en la defensa, condemnen els d’Alberto Hidalgo
El Torredembarra BC ha sumat la segona derrota en la fase d’ascens a la Tercera Masculina en la visita d’aquest diumenge al CB Bellvei. Els torrencs han pagat car el fluix rendiment de la primera part, i han cedit per 80-65, un resultat que els manté cuers del grup sense cap victòria.

Com dèiem, els locals han estat superiors en el primer i el segon quart davant una defensa visitant, que ha concedit massa punts. Després dels parcials de 20-14 i de 28-10, el resultat al descans era de 48-24. Tot i aquest diferència, els d’Alberto Hidalgo han intentat capgirar la situació en la segona part. La millora tant en atac com en defensa, imposant-se per 13-18 i 19-23 en el tercer i el quart període, però, ha estat insuficient.

La Torre està obligada a guanyar el pròxim divendres, dia en el qual recuperarà el partit corresponent a la J1 davant el CB Constantí (20.30h). Els torrencs, que repetiran a domicili, faran front a un rival que ve de vèncer al CB Amposta, i que buscarà la segona victòria seguida davant l’afició. Duel clau abans d’iniciar la segona volta de la fase d’ascens.