16 de gener del 2024
El Torredembarra BC pateix, però remunta i guanya al Bàsquet Teresianes ‘B’ Sub25
El femení cau davant el tercer classificat, el CB Montblanc, i continua amb la inèrcia negativa amb la qual va acabar l’any passat
El Torredembarra BC ha reprès la lliga al Grup 3 de Segona Catalana amb una important i patida victòria davant el Bàsquet Teresianes ‘B’ Sub25 en el marc de la J12. Els torrencs s’han imposat per 60-51, i continuen posant pressió al CB Altafulla – BBG, amb qui empaten a 19 punts abans de veure’s les cares en el derbi d’aquest dissabte.

L’equip d’Albert Hidalgo ha anat de menys a més durant els quatre períodes. De fet, ha arribat a l’últim per darrere en el marcador després del 9-14 del primer, el 15-18 del segon, i el 20-13 del tercer. Aquest darrer parcial deixa clar que la xerrada al descans ha funcionat, i així s’ha constatat amb el 16-6 en els últims 10 minuts.

La Torre, doncs, continua segona amb 19 punts, i dissabte tindrà l’oportunitat de desfer l’empat que manté amb l’Altafulla en el derbi que es disputarà al Pavelló d’Altafulla, a partir de les 17.30h. Jornada clau per a determinar el campió del grup en aquesta primera fase.

EL FEMENÍ CONTINUA LA MALA RATXA

Al contrari que el seu homòleg masculí, el primer equip femení del Torredembarra ha iniciat el 2024 igual que va acabar el 2023, amb una derrota. Cal destacar, però, que s’enfrontava al tercer classificat, el CB Montblanc, que ha assaltat el Pavelló Sant Jordi amb un 42-61.

Les torrenques són vuitenes amb 13 punts, un més que en fanalet vermell del grup. El diumenge vinent visiten el Reus Deportiu ‘B’, a partir de les 17.30h.