17 de maig del 2021
El Torredembarra BC s’imposa en el segon derbi contra el Sub21 del BBG (60-61)
Els torrencs abandonen el fanalet vermell i els de Daniel Ponce mantenen el lideratge abans de jugar els dos últims partits
El segon derbi entre el Sub21 del Bàsquet Baix Gaià i el Torredembarra BC, que s’ha disputat aquest dissabte al Pavelló d’Altafulla, ha caigut del cantó de l’equip torrenc per un ajustat 60-61. Els torrencs li han tornat la moneda als baixgaianencs després de la derrota de fa set dies en el primer cara a cara, a més d’encaixar-los la primeta derrota de la lliga.

El tècnic del BBG, Daniel Ponce, ha explicat que ha estat un “partit ajustat, amb avantatges de pocs punts”. En els minuts finals, on la igualtat era màxima per l’escassa diferència en el marcador, “les decisions arbitrals van decantar el pes de la victòria per al Torredembarra”, ha assegurat.

Més enllà del que ha passat sobre el parquet i del resultat final, Ponce ha destacat el gran nivell que han mostrat ambdós equips per justificar que era un derbi de rivalitat sana, com també l’ambient a la grada.

El resultat d’aquest dissabte a Altafulla fa que el Sub21 del BBG mantingui el lideratge del grup amb un punt d’avantatge respecte al Bàsquet l’Arboç, mentre que el Torredembarra ha abandonat el fanalet vermell en detriment del CB Calafell. Precisament, els torrencs s’enfronten als calafellencs en les dues pròximes jornades, i els de Daniel Ponce ho faran contra el CB Bellvei.