26 de febrer del 2024
El Vallmoll acaba amb les aspiracions de campió del CE Altafulla (3-0)
De nou amb baixes, les abelles cauen contra un rival a l’alça i es queden a 10 punts de la primera plaça
El CE Altafulla s’ha deixat bona part de les opcions de ser campió de lliga amb la derrota d’aquest diumenge al camp del CD Vallmoll per 3-0. Les abelles, minvades per les baixes i amb només una cadet a la convocatòria, han cedit contra un equip que arribava a l’alça i que així ho ha constatat.

L’entrenador de l’Altafulla, Joserra Márquez, ha apuntat que “la manca d’encert en les dues àrees ens ha penalitzat”. El context tampoc ha ajudat, assegura, amb un darrer mes d’entrenaments força fluix, les baixes d’última hora, i la lesió de Marina Rodríguez, màxima golejadora de l’equip, al cap de 10 minuts de començar el partit.

Les locals s’han avançat a la mitja hora de joc amb el gol de Marta Güell (33’), quan restaven set minuts per al final. En l’inici del segon temps, Daiana (51’) ha fet el segon, minvant les opcions de remuntada de les abelles, que efectivament, s’han quedat sense resposta. La mateixa Daiana ha tancat el marcador en el darrer minut.

Més enllà dels problemes descrits anteriorment, Márquez també ha apuntat a la manca d’actitud i intensitat que ha tingut l’equip durant els 80 minuts. En aquest sentit, assumeix la responsabilitat juntament amb Elsa Gutiérrez, “de no saber inculcar l’esperit competitiu per jugar aquests partits”, ha sentenciat.

L’Altafulla es manté en la quarta posició amb 39 punts, i es queda a quatre del Constantí, a 9 de la Riera i a 10 de la Floresta. El diumenge, a les 17.30h, reben l’Escola La Pastoreta, un altre rival que es troba en un bon moment i que l’exigirà per tornar al camí de la victòria.