29 de novembre del 2023
Empat vibrant de l’Infantil femení del CE Altafulla davant l’EFB Calafell ‘B’ (5-5)
El Cadet compleix els deures davant l’Astorga ‘B’ i continua segon empatat a punts amb el líder (13-0)
L’Infantil del CE Altafulla ha protagonitzat un dels partits més atractius del cap de setmana per a l’Escola de Futbol groc-i-negre. Les miniabelletes han empatat davant l’EFB Calafell ‘C’, un rival directe en la zona mitjana del Grup 19 de Segona Divisió, amb un resultat de 5-5.

L’equip de Montse Vendrell s’ha avançat dues vegades al principi amb els gols de les germanes Martí, Cora i Gala. Les visitants han igualat en ambdues ocasions, i fins i tot han remuntat amb el 2-3 de Nerea Ainara.

Carlota Bella Houlker ha restaurat les taules, però Claudia Pérez ha tornat a posar per davant les del Baix Penedès tres minuts després. Gala Martí i Iria Torres han capgirat el marcador, i quan semblava que s’endurien el triomf, Pérez ho ha impedit fent l’empat definitiu.

Vendrell elogia l’esforç i l’actitud de les seves jugadores davant un rival, “que sempre és complicat”, i assegura que mereixien la victòria.

L’Altafulla es manté setè amb 10 punts, i ara afronta la visita de dissabte al quart classificat, el Roda de Berà (9h) en el primer derbi del Baix Gaià.

EL CADET FA ELS DEURES DAVANT L’ASTORGA ‘B’

En el Grup 10 de la Segona Divisió femenina, el Cadet ha golejat a la Unió Astorga ‘B’ amb un resultat de 13-0. Gala Martí i Claudia Pino han estat les jugadores més destacades amb 5 i 4 gols, respectivament, mentre que Cora Martí, Sara El Hamdouni, Angie Santana i Idaira Guerra n’han marcat un cadascun.

Les de Nerea Recasens i Chus Martín continuen segones empatades a 22 punts amb el líder, el Montblanc. Diumenge visiten el Vendrell (17h).