13 de desembre del 2021
Èpica remuntada del Catllar davant l’Atlètic Lleida (3-2)
Els gols de Jordi Prades, Rafael Ribeiro i Bilal El Bakkali fan que els d’Àlex González siguin els primers a batre al conjunt lleidatà
El CE El Catllar s’ha retrobat aquest diumenge amb la victòria amb una nova remuntada èpica a casa davant el 2n classificat, l’Atlètic Lleida. Els de la capital de la Terra Ferma arribaven al Baix Gaià com els únics invictes del grup, i després d’aconseguir un avantatge de 0-2, han vist com els grocs els han capgirat el marcador.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, s’ha mostrat molt content pels jugadors, perquè el triomf ratifica el treball als entrenaments. Tanmateix, confia que serveixi per canviar la dinàmica de les últimes jornades.

Com dèiem, els visitants han mostrat els arguments, que el situen en la lluita per l’ascens amb els gols de Marc Enriquez (15’) i Marc Soldevila (28’). La ràpida resposta de Jordi Prades en el 31’ ha estat clau perquè els catllarencs creguessin en la remuntada. La diana de Rafael Ribeiro abans del descans també ha estat rellevant per iniciar la segona part amb el marcador igualat. I passada l’hora de joc, Bilal El Bakkali ha culminat la remuntada amb el 3-2.

El tècnic catllarenc, Àlex González, ha ressaltat que el nivell de “concentració i compromís durant els 90 minuts” els hi ha permès competir al màxim contra tots els rivals, i en el cas d’aquest diumenge, assolir la victòria.

El Catllar ha celebrat una victòria tres jornades després, recollint el fruit dels mèrits que havia fet en els partits anteriors. El triomf el situa 11è classificat amb 10 punts, fora del descens, abans de visitar a l’històric Gavà el pròxim dissabte a les 18h.