07 de març del 2022
Exhibició del Nàstic al Johan Cruyff per tornar a la promoció d’ascens (0-2)
Els grana realitzen “el partit més complet de la temporada” i s’enduen els 3 punts gràcies als gols de Bonilla i Trilles
El Nàstic de Tarragona ha confirmat el gran estat de forma que travessa en l’últim mes i mig de competició amb una victòria incontestable davant el Barça ‘B’ aquest dissabte al Johan Cruyff, que els ha permès tornar a les places de promoció d’ascens moltes setmanes després.

Els grana han fet una de les millors actuacions de la temporada. “El partit més complet”, ha assegurat el segon entrenador, Dani Vidal, que ha substituït al sancionat Raül Agné a la banqueta. El tarragoní ha destacat la capacitat de l’equip per adaptar-se a les exigències de les diferents fases del duel.

El Nàstic ha aprofitat una greu errada del porter local per posar-se per davant en el minut 10’. Daniel Romera ha recuperat la pilota, i l’ha cedida a Javier Bonilla, que ha anotat a plaer. El 0-2 ha arribat en un moment clau, abans del descans, amb una rematada de cap de Marc Trilles a la sortida d’un córner.

En la segona part, els blaugrana han buscat amb insistència la porteria de Manu García. El porter ha fet dues aturades capitals per negar-los el gol, i mantenir la renda de dos gols, que els ha pesat en els últims minuts. Finalment, el Nàstic ha celebrat el triomf juntament amb els quasi 500 aficionats desplaçats al Johan Cruyff.

Els tarragonins són 5ns amb 41 punts, els mateixos que tenen el San Fernando i el Castellón. La competència per estar en la promoció és ferotge, i qualsevol ensopegada pot ser decisiva. És cert que queden moltes jornades per davant, però els grana volen consolidar-se en la zona privilegiada, i per fer-ho el primer pas és vèncer el pròxim diumenge a la UE Costa Brava al Nou Estadi (17h).