04 d'abril del 2022
Guillermo Montserrat torna a ser decisiu en la victòria de la Torre davant el Calafell (1-2)
La Riera, encara amb moltes baixes, cedeix la quarta derrota seguida davant el Base Pallaresos (3-0)
La UD Torredembarra ha aconseguit aquest dissabte una patida i treballada victòria en un dels camps més complicats del Grup 3 de Tercera Catalana, el Municipal de Santa Oliva, on enguany el CF Calafell actua de local. El tècnic torrenc, Jordi Araus, ha reconegut que per aquest motiu, i per les ratxes de vent que han marcat la jornada, era un dels partits que més el preocupaven.

L’artiller Guillermo Montserrat ha tornat a ser decisiu amb una dobleta que el fa arribar als 23 gols en 24 partits. L’exdavanter de l’Altafulla ha fet el 0-1 en el primer minut de joc. En l’equador del primer acte, els locals han restaurat les taules amb un gol d’Alberto Delgado a la sortida d’un córner.

L’1-1 ha provocat certs “nervis” en el bàndol del Baix Gaià, com ha reconegut Araus. Per això, el gol de Montserrat en el minut 31 ha estat tan important. Els ha servit per posar-se novament per davant, i sobretot, recuperar la calma per afrontar la resta del partit.

En la segona part, la Torre ha tingut dues ocasions clares per sentenciar, primer amb una pilota al pal de Iosu Borque i després amb un penal errat per Joel Muñoz. Això ha fet que “hàgim patit en els últims 10 minuts”, reconeix Araus. Finalment, els torrencs han obtingut l’11a victòria seguida, i continuen a 6 punts de l’Arboç. A més, la derrota del Vendrell els situa amb 10 punts d’avantatge respecte als de la capital del Baix Penedès.

Per la seva part, el CF La Riera ha reprès la competició amb una derrota al camp del Base Pallaresos. Encara amb moltes baixes –un únic suplent a la banqueta-, els rierencs han cedit davant un rival de la zona mitjana-alta, que s’ha avançat amb el gol de Santiago Ramírez en el 29’.

En l’inici del segon temps, Arnau Torres ha donat l’estocada definitiva als del Baix Gaià, mentre que Javier Ramos ha tancat el marcador en el 88’.

La derrota manté la Riera en la 14a plaça amb 21 punts. El pròxim diumenge intentarà acabar amb la mala ratxa davant el CE Alcover (12h), mentre que la Torre rebrà dissabte el Segur Athletic (16.30h).