Esports
Foto: Jocs Mediterranis Tarragona 2017
28 de gener del 2016
La formació de voluntariat dels Jocs Mediterranis 2017 continua en marxa
A hores d’ara la borsa supera els 3.500 inscrits, i l’objectiu de l’organització és assolir la xifra dels 6.000 voluntaris
Altafulla continua promovent la formació bàsica dels seus voluntaris de cara a la cita del 2017. El municipi acollirà la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis, i a hores d’ara ja compta amb una borsa de més de 200 persones inscrites. Moltes d’elles ja han participat en cursos i activitats formatives, en què es dóna a conèixer la manera com actuar en la relació amb els altres i en l’atenció al públic; el compromís amb l’acció voluntària; i la imatge que s’ha d’oferir.

La tasca del voluntariat es divideix en diferents àrees: atenció a les persones, acreditacions, allotjament, màrqueting i promoció, premsa i comunicació, protocol i cerimònies, serveis sanitaris, transports, tecnologia, logística, suport a les competicions, i suport global.
Les sessions acostumen a celebrar-se els divendres a la tarda i els dissabtes al matí a l’Espai Tabacalera, i tenen una durada aproximada de dues hores. D’altra banda, l’organització també ofereix jornades de formació complementària.

Aquelles personesque encara no formin part de la xarxa de voluntariat i hi estiguin interessades poden inscriure’s i demanar més informació a l’organització a través del correu electrònic altafulla2017@gmail.com, o a través del portal web dels Jocs, a www.tarragona2017.cat/fes-te-voluntari/.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat