16 de febrer del 2016
L’atleta Laura Alonso aconsegueix la medalla de bronze en els 400 metres del Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta
L’altafullenca ha aconseguit la tercera plaça aquest diumenge a Sabadell amb una marca de 57 segons i 25 centèsimes
Si a principis d’aquest mes de febrer celebràvem l’or de l’atleta Laura Alonso en el Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta; ara festegem el bronze de l’altafullenca en la modalitat dels 400 metres del Campionat de Catalunya Absolut.

Laura Alonso ha assolit la tercera posició en la final celebrada aquest diumenge a Sabadell, amb una marca de 57 segons i 25 centèsimes. L’or l’ha aconseguit Andrea Díez amb un temps de 55 segons i 15 centèsimes; i la plata, Esther Guerrero, amb 55 segons i 52 centèsimes.

La 40a edició del campionat va comptar amb un extraordinari nivell de registres i diferents nou rècords: Cristina Lara, Rècord de Catalunya Promesa de 200 metres; Maria Vicente, Rècord d’Espanya Cadet de Triple Salt; i Aleix Porras, Rècord de Catalunya Juvenil de 200 metres.