Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
02 de desembre del 2014
La veïna Marta Camps ja es prepara per la cursa de Sant Silvestre de Tarragona
Els Atletes d’Altafulla han estat el tercer club més nombrós en la Mitja Marató i en la Cursa 10 km d’aquest cap de setmana
L’atleta d’Altafulla Marta Camps, que ha quedat en primera posició a la cursa 10 km de la Mitja Marató de Tarragona d’aquest diumenge, ja comença a pensar en el seu pròxim objectiu, la cursa de Sant Silvestre.

La competició es durà a terme a Tarragona el 31 de desembre, i el recorregut serà molt semblant al de la cursa 10 km. La Sant Silvestre sortirà de la Llotja de Pescadors, al barri del Serrallo, i tindrà una durada de 7 km. L’atleta Marta Camps, que ja ha guanyat aquesta competició en diverses ocasions, explica als micròfons d’Altafulla Ràdio com es prepara per aquest tipus de proves.

L’atleta, que ha fet un temps de 39 min i 59 segons, no ha superat al de l’any passat degut a les condicions climatològiques de pluja i vent que van limitar força la competició. Marta Camps assegura que, tot i ser una cursa de 10 km, no deixa de ser una prova dura que necessita preparació.

Els Atletes d’Altafulla han aplegat una cinquentena de corredors entre la Mitja Marató i la cursa 10 km, i ha estat així el tercer club més nombrós, superat només pels clubs tarragonins amb un sol participant . Marta Camps ens explica l’èxit que això significa pel club.

Després de la coneguda cursa de Sant Silvestre, comença la temporada de pista coberta, que és la modalitat que l’atleta practica més. Entre els seus possibles objectius estan els pròxims campionats d’Espanya de pista coberta.
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla