22 de febrer del 2016
El CE Altafulla cau per 3 a 2 al camp del Llorenç, tot i el bon joc de l’equip de Jordi Castro, que va merèixer més
Els altafullencs s’avançaven en el marcador a la segona part i a falta de 10 minuts pel final els del Penedès sentenciaven el partit
El primer equip del CE Altafulla ha caigut per 3 a 2 aquest cap de setmana al camp del Llorenç, tot i el bon joc de l’equip de Jordi Castro, que ha merescut més. Els altafullencs s’han avançat en el marcador tot just començar la segona part i a falta de 10 minuts pel final els del Penedès han sentenciat el partit amb el 3 a 2.

Amb aquest resultat, l’Altafulla es manté en la zona mitja de la classificació, onzè amb 24 punts.
La propera jornada, la número 22, rebrà a casa el líder, el CE El Vendrell, que amb 58 punts encapçala la classificació, a 10 del segon classificat, el Llorenç. L’equip vermell acumula aquesta temporada 94 gols a favor, i només 18 en contra.