29 de febrer del 2016
El CE Altafulla dóna la cara davant del Vendrell, però acaba perdent per 2 a 4
Aquesta setmana reprenen els entrenaments per visitar el diumenge a les 18h el camp del Cunit, el penúltim classificat
Bona imatge la que ha ofert el primer equip del CE Altafulla davant del líder. Després de donar la talla la passada jornada al camp del Llorenç, el combinat de Jordi Castro afrontava aquest diumenge una nova prova de foc a casa contra el Vendrell. Els altafullencs han trepitjat fort al Joan Pijuan i han lluitat fins l’últim minut del partit.

Amb un 0 a 2 en contra, Diego ha estrenat el marcador groc-i-negre al minut 78. Cinc minuts més tard, però, els del Baix Penedès s’han tornat a allunyar amb la tercera diana. Els altafullencs no han baixat els braços i han continuat lluitant fins l’últim moment per capgirar el marcador, i al minut 87 Pol Inglés ha fet el segon dels d’Altafulla. A falta d’un minut pel xiulet, el Vendrell ha sentenciat el marcador amb el quart gol, i ha marxat a casa amb els 3 punts. El president de l’entitat i jugador del primer equip, Francesc Julià, ha fet una lectura molt positiva. Ha parlat d’un “equip molt lluitador que ha donat la cara davant d’un rival molt fort”. La derrota, però, els fa baixar una posició a la taula. Ara són dotzens amb 24 punts.

Aquesta setmana reprenen els entrenaments per visitar el diumenge a les 6 el camp del Cunit, penúltim classificat amb 16 punts. El calendari, a priori, donarà una mica de treva la propera jornada als homes de Jordi Castro.